Magazin online vinuri romanesti - Vin24.ro

Crama Oprisor - Cabernet Sauvignon de Oprisor Mareste

Crama Oprisor - Cabernet Sauvignon de Oprisor

Crama Oprisor, Cabernet Sauvignon de Oprisor, vin rosu sec. Pentru acest vin special am selectat parcelele de vie inca din primavara. Am avut grija de modul de taiere, pentru ca via sa dea recolta mica dar buna. Selectia strugurilor s-a facut dupa inflorire si inainte de parga, pentru a avea struguri de buna calitate” Liviu Grigorica"

Mai multe detalii

  • La cutie (6 sticle)
  • La bucata (1 sticla)

Disponibilitate: "Mod Comanda - La cutie" cantitate 1 buc reprezinta o cutie intreaga (6 sticle) modificarea cantitatii implica multiplu de cutie. La "Mod Comanda - La Bucata" cantitate 1 buc se refera la o singura sticla, modificarea cantitatii implica multiplu de sticla

Doar online

96,00 lei

» Add to my wishlist

Deseori, şi cele mai complicate lucruri îşi găsesc expresia într-un singur cuvânt, o culoare, un gest, un pas, un zâmbet, o uitare. Al treilea element fundamental al Oprişorului este cel mai simplu şi cel mai inexprimabil: pământul. Văzut zi de zi, lucrat uneori până la epuizare, clocotit până la insuportabil şi îngheţat până când nici un vârf de cazma nu-l mai poate pătrunde, recipient pentru tributul nesfârşit de sudoare, pământul devine atât de mult parte a vieţii de zi cu zi încât devine, fără să simţi, invizibil. Şi totuşi, pământul acesta dă înapoi mult. Totul e să vezi, să ai ochi ca să vezi cât de nemăsurat mult se întoarce din pământ. Rege al viei, rege al vinurilor, Cabernetul este piatra de hotar a Oprişorului, produsul său de excepţie, aşa cum Braşovul are Biserica Neagră sau Parisul – Turnul Eiffel.Între cele trei vinuri complicate şi cu un apel profund la minte şi spirit se numără, în mod natural, şi un Cabernet Sauvignon. Deranjant de simplu, ar putea veni, de undeva, reproşul. Şi, totuşi, nu e nimic simplu. Sunt, de fapt, şase vinuri, cu timpi diferiţi de maturare, butoaie diferite, mai vechi sau mai noi, din struguri culeşi în zone diferite al podgoriei, fiecare vin fiind lucrat până la expresia sa maximă. Asamblarea lor în acelaşi vin, la fel ca la cele mai complicate dintre cupaje, înseamnă alchimie, talent, dragoste, muncă şi, mai mult decât orice, înţelegerea locului.  Cabernet SauvignonCabernetul Sauvignon de la  Oprişor spune mai mult despre această aşezare decât orice ar putea spune cuvintele. Aduce laolaltă zilele de blestem – ger şi caniculă - cu zilele în care nici un om cu mintea întreagă nu ar părăsi Oprişorul pentru nimic în lume. Tumultuos, ardent, bogat, inteligent, convingător, învăluitor, parfumat ca un colţ de Rai şi săţios atât cât îi stă bine oricărui vin de înţelepciune, este un Cabernet pe care aura de vin de autor nu-l îndepărtează cu nimic de realitatea că este un vin de terroir. Este haina pe care şi-o îmbracă Oprişorul când iese în lume.

  • Soi - Cabernet sauvignon
  • Detalii denumire - Vin cu indicatie geografica (IG)
  • Recipient - Sticla
  • Volum - 750 ml
  • Temperatura de servire - 16 - 18 grade C
  • Podgorie - Dealurile Olteniei
  • Caracter Sec

Categorii

Recomandat AllShops

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7