Magazin online vinuri romanesti - Vin24.ro

Despre livrare,

Orice comanda plasata pe www.vin24.ro se livreaza pe tot teritoriul Romaniei cu mentiunea ca, respectiva comanda trebuie confirmata de catre client. Durata de livrare este de aproximativ 3 zile (excludem cazurile de forta majora si cele care fac parte din categoria neprevazut si pentru comenzile lansate in weekend) din momentul confirmarii comenzii tinand cont de: validitatea datelor oferite de client, existenta produselor in stoc la cantitatea dorita, confirmarea modalitatii de plata si a modalitatii de livrare.
Toate comenzile sunt livrate printr-o societate de curierat rapid – Nemo Expres.
Puteti opta pentru alegerea diferita a locatiei de livrare fata de cea de facturare.
La primirea coletului, va rugam verificati integritatea coletului si existenta facturii fiscale si a Ordinului de Comanda (document pe care il puteti gasi si pe site in dreptul fiecarei comenzi generate de dvs. la rubrica "Comenzile mele") – aceste documente regasindu-se in plicul de pe sau din colet.
Produsele sunt inmanate in ambalaj sigilat, iar bunurile sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.
Comanda poate fi plasata on-line. Acest tip de comanda, respectiv cea on-line, poate beneficia de toate promotiile si ofertele existente la momentul respectiv pe vin24.ro

Costul transportului: 15 RON in Bucuresti si National(pentru primele 3 kg) si dupa care se adauga 1 RON pentru fiecare kilogram in plus. Pentru localitatile care nu se afla in reteaua de distributie (a se vedea lista de orase mai jos) se calculeaza un cost suplimentar de 1 RON / km pe distanta dintre localitatea de destinatie si cel mai apropiat oras din reteaua de distributie. Costurile legate de livrare sunt cu tva, sunt estimative si vor aparea separat in Ordinul de Comanda. De asemenea pentru livrarile in afara Bucurestiului se va tine cont si de indicele de combustibil pe care transportatorul se obliga sa il modifice fara notificari prealabile functie de variatia pretului de carburant. Pentru platile ramburs, taxa de ramburs este de 8 ron.

Costul asigurarii: 
Valoarea asigurarii este de 1% din valoarea produselor si a transportului.

Lista centrelor Logistice NemoExpress: Adjud, Arad, Barlad, Botosani, Bucuresti, Campulung Moldovenesc, Campia Turzii, Caransebes, Constanta, Deva, Focsani, Gheorgheni, Gura Humorului, Husi, Lugoj, Medgidia, Oltenita, Orsova, Piatra-Neamt, Radauti, Ramnicu Sarat, Rosiori de vede, Sfantu Gheorghe, Sighisoara, Slobozia, Tecuci, Targu Neamt, Turnu Magurele, Urziceni, Zalau, Alba Iulia, Bacau, Bistrita, Braila, Buzau, Campulung Muscel, Campina, Cernavoda, Craiova, Drobeta-Turnu Severin, Fetesti, Gherla, Harsova, Huedin, Medias, Mangalia, Onesti, Pascani, Pitesti, Reghin, Ramnicu Valcea, Satu Mare, Sibiu, Sinaia, Suceava, Targu Jiu, Targu Secuiesc, Tulcea, Vaslui, Alexandria, Baia Mare, Blaj, Brasov, Curtea de Arges, Calarasi, Caracal, Cluj-Napoca, Dej, Fagaras, Galati, Giurgiu, Hunedoara, Iasi, Miercurea-Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Petrosani, Ploiesti, Resita, Roman, Sebes, Sighetu Marmatiei, Slatina, Targoviste, Targu Mures, Timisoara, Turda, Vatra Dornei.

Exceptii de calcul ale greutatilor expedierilor:

Pentru a se determina greutatea tarifabila a unei expedieri, se va compara greutatea reala si greutatea volumetrica a expedierii. Cea mai mare dintre cele doua greutati devine greutetea tarifabila a expedierii. Aceste Exceptii de Calcul ale greutatilor, Nu se aplica in cazul Greutatii Liniare. Greutatea liniara se aplica expedierilor cu dimensiunea (lungimea) uneia dintre laturi mai mare de 4.00 m.

    - Greutatea volumetrica se calculeaza dupa formula: lungime(cm)xlatime(cm)xinaltime(cm)/6000. Factorul de Conversie Volumetrica (CCF) este de 167 kg/mc.

    - Greutatea Liniara se calculeaza dupa formula: 100 kg + greutatea reala a coletului

Lungimea maxima admisa de transportator este de 6.00 m.

Serviciul de transport este achitat in intregime de client.

ATENTIE: Costul pentru transport generat de soft functie de locatia declarata de client in "Informatii personale" poate fi generat gresit. Nu ne asumam responsabilitatea pentru pretul generat in ordinul de comanda, costul exact fiind ulterior comunicat clientului si specificat in mod expres in documentul generat de reprezentantul societatii de curierat.

Conditii Speciale:


In cazul in care nu veti fi gasit la data si in intervalul de timp stabilit de comun acord vi se va comunica in scris numarul AWB-ului si telefonul unde puteti contacta firma de curierat pentru a putea intra in posesia coletului dvs.
Pe durata livrarii pot interveni factori care pot duce la intarzierea livrarii – conditii meteorologice nefavorabile; accidente sau blocaje rutiere.
Ne rezervam dreptul de a nu accepta comenzi si/sau livrari de la anumiti clienti si/sau catre anumite adrese.


Categorii

Recomandat AllShops

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Contactati-ne