Magazin online vinuri romanesti - Vin24.ro

Crama Corcova

22 produse.
Crama Corcova

Crama Corcova, are in componenta gama Corcova si Corcova Reserve. Ambele categorii ofera vinuri albe, rosii si rose...

Mai mult

Subcategorii

  • Crama Corcova - Gama Corcova

    Vinurile Corcova Roy & Dâmboviceanu sunt elaborate de așa manieră încât să redea cât mai fidel expresia terroir-ului. Gama Corcova, de la Crama cu acelasi nume Corcova, ofera vinuri din soiurile Cabernet Sauvignon, Feteasca Neagra, Chardonnay, Muscat Ottonel, dar si cupaje gen, Rose Magnum (Merlot si Cabernet Sauvignon vinificat in alb) si Vin Alb Dulce (un cupaj din Muscat si Chardonnay).Intervenția umană, foarte importantă, are tocmai rolul de a păstra nealterate aroma, gustul și parfumul strugurilor ce dau naștere vinurilor.Parcelele de vie, atent îngrijite și supravegheate, produc struguri a căror identitate este pastrată în vinurile produse și învechite în cramă. Ulterior, prin grija oenologului, ele sunt cupajate pentru a-și îmbogăți și releva reciproc calitățile.Rigoarea, atenția, talentul sunt trăsături comune ale echipei Roy & Dâmboviceanu și sunt esențiale în atingerea scopului comun: producerea unui excelent vin românesc.

  • Crama Corcova - Gama Corcova Reserve

    Gama Reserve de la Corcova, pune in evidenta doar cinci vinuri, create din soiuri celebre, fiecare cu identitate proprie si un singur sortiment de cupaj (cabernet sauvignon cu merlot). Celelalte sunt din soiurile: pinot noir, chardonnay si syrah."Vinul e viață" spunea scriitorul roman Petronius. E un citat pe care aici, la Corcova, oamenii îl au la suflet. Pentru echipa Roy & Dâmboviceanu, vinul înseamnă continuarea unei tradiții cu aromă de noblețe și aventură, dar și muncă, investiție, risc; înseamnă o viață frumoasă, cu o istorie apreciată la justa valoare și cu un viitor ce se construiește în fiecare zi și aspiră să fie pe măsura trecutului.Moștenirea marilor scriitori care au scris despre Corcova - Martha Bibescu, Marcel Proust, Anatole France sau Mihail Sebastian - se reflectă în preocupările legate de artă ale companiei: dans, coregrafie, scris, fotografie, muzică sunt câteva din domeniile pe care Corcova Roy & Dâmboviceanu a ales să le susțină.

  • Crama Corcova - Gama Jirov

    Vinurile Jirov, tot de la Corcova.Gama vinurilor Jirov, lansată anul trecut de Corcova Roy & Dâmboviceanu, se extinde în mod consistent, cuprinzând acum nu mai puțin de 7 vinuri, din care 5 sunt noi! Cele noi sunt Rose 2012, Chardonnay 2011, Muscat Ottonel 2011, Cabernet Sauvignon 2010, Merlot 2010. Acestora li se adaugă reeditarea vinului Sauvignon Blanc, acum din 2012. Continuă să fie disponibil și Cabernet Sauvignon-Merlot, din 2009. Vinurile provin din aceeași podgorie, deja cunoscută publicului, Corcova. Numele gamei Jirov se află în strânsă legătură cu proveniența ei, căci este împrumutat de la satul pe dealurile căruia se află viile. Mai precis, satul Jirov din comuna Corcova, județul Mehedinți.


Produse pe pagina

Produse pe pagina

Catalog

Podgorie - v
Caracter v

Categorii

Recomandat AllShops

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Contactati-ne