Magazin online vinuri romanesti - Vin24.ro

Crama Atelier

22 produse.
Crama Atelier

Proiectul M1.Crama Atelier reprezintă intrarea producătorului Murfatlar pe segmentul vinurilor premium şi a fost...

Mai mult

Subcategorii

 • Crama Atelier - Gama Arezan

  Arezanul viilor este un ceremonial magico-mitic, cu caracter bahic, din lumea viticultorilor, datând din vremea tracilor, care are ca scop influenţarea recoltei strugurilor. El are loc la data de 1 februarie -răscrucea dintre ani, în ziua când Anul Vechi Viticol moare şi renaşte Noul An Viticol. Gama Arezan, de la Crama Atelier, face parte din categoria premium si ofera, Cramposie, Feteasca Neagra, Feteasca Neagra Roze, Babeasca Neagra si un cupaj de Feteasca Regala si Feteasca Alba.

 • Crama Atelier - Leat 6500 The Origin

  Gama Leat 6500 The origin, reprezinta vinuri din soiuri internationale in interpretarea autohtona, specifica terroir-ului de Murfatlar. In aceasta gama se regasesc, Pinot Gris, Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc si un cupaj din Feteasca Neagra si Cabernet Sauvignon.

 • Crama Atelier - Amprenta

  Crama Atelier, gama Amprenta, Muscat Ottonel, vin alb, vin dulce, linistit, produs din viile din dealurile dobrogei. An de an, natura isi spune cuvantul. De la soarele puternic la ploile indelungi, toate se dovedesc a fi in final momente de gratie pentru vin. Asa a luat nastere aceasta colectie unica. Din stradania vinificatorului de a scoate in fiecare an la lumina amprenta pe care natura o lasa vinului drept mostenire.

 • Crama Atelier - Sable Noble

  Crama Atelier, gama Sable Noble, trei vinuri in cupaj, toate seci. Sable Noble Alb, cupaj din chardonnay, riesling italian si pinot gris. Sable Noble Rosu, cupaj din cabernet sauvignon, feteasca neagra si merlot. Sable Noble Roze, cupaj din cabernet sauvignon si feteasca neagra vinificate in alb.

 • Crama Atelier - Charme de la Mer

  Crama Atelier, Charme de la Mer.

 • Crama Atelier - Noble Late Harvest

  Crama Atelier - Noble Late Harvest


Produse pe pagina

Produse pe pagina

Catalog

Categorii

Recomandat AllShops

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Contactati-ne