Magazin online vinuri romanesti - Vin24.ro

Domeniile Vinju Mare

There are 11 products.
Domeniile Vinju Mare

Domeniile Vinju Mare, avand centrul la crama cu acelasi nume din localitatea Vinju Mare, jud. Mehedinti, ofera, vin...

More

Subcategories

  • Domeniile Vinju Mare - Gama 5 Motive

    Domeniile Vinju Mare, gama 5 Motive, reuneste, vinuri de calitate, vin alb, vin roze, vin rosu, vin demisec, din soiuri, precum reisling, Tamaioasa romaneasca, merlot si Sangiovese. Modul clasic de ambalare in butelii de sticla Bordolessa cu capacitatea de 0,75 litri, dopuri din plută naturală importate din Portugalia, capisoane termocontractile si etichete cu un concept nou, original a fost ales pentru a pune în valoare calitatea deosebită a acestor vinuri.

  • Domeniile Vinju Mare - Gama Vinju Mare

    Domeniile Vinju Mare, gama Vinju Mare, cuprinde o gama de vinuri corecte, calitative formata din, vin alb, vin rosu, vin roze, vin sec, vin dulce, din soiuri, reisling, merlot, tamaioasa romaneasca, din struguri cultivati in podgoria de la Vinju Mare, struguri de soi cu titulatura de denumire cu origine controlata, pentru toate sortimentele cules la maturitate deplina.

  • Domeniile Vinju Mare - Prince Vlad

    Domeniile Vinju Mare, gama Prince Vlad, o categorie de exceptie din partea cramei din jud. Mehedinti, vie vin, vin rosu, vin sec, din soiuri, merlot, cabernet sauvignon, vin de vie vinju mare, vin de calitate, vinuri premium, grand reserve, struguri cu titulatura denumire de origine controlata, cules la maturitate deplina.


Products by page

Products by page

Catalog

Categorii

Recomandat AllShops

Contact

Disponibilitate

Telefon:0743.315.305

Contact