Magazin online vinuri romanesti - Vin24.ro

Domeniile Samburesti

22 produse.
Domeniile Samburesti

Crama Domeniile Samburesti, compusa din Gama Samburel de Olt, Gama Domeniile Samburesti si Chateau Valvis. Vinurile...

Mai mult

Subcategorii

 • Domeniile Samburesti - Colectia Domeniile Samburesti

  Domeniile Samburesti, Colectia Domeniile Samburesti, ofera o colectie de vinuri inspirate, calitative, vin alb sec, vin rosu sec si vin roze sec din soiurile feteasca alba, sauvignon blanc, chardonnay, merlot, cabernet sauvignon, pinot noir si un cupaj din vin roze sec, din cabernet sauvignon, numit rouge de roumanie.

 • Domeniile Samburesti - Samburel de Olt

  Domeniile Samburesti, Gama Samburel de Olt, contine soiuri de feteasca alba, feteasca regala, burgund, cabernet sauvignon, sauvignon blanc, chardonnay, vin rosu sec, vin alb demisec si vin alb demidulce, vinuri superioare.

 • Domeniile Samburesti - Colectia Chateau Valvis

  Domeniile Samburesti, Colectia Chateau Valvis, ofera o colectie de vinuri de exceptie, vin alb sec si vin rosu sec, din soiurile chardonnay, merlot, cabernet sauvignon si feteasca neagra. Dupa trei ani de prezenta pe piata din Romania, Domeniile Samburesti au castigat cinci medalii la editia de anul acesta din aprilie a celui mai renumit targ de vinuri de la Beijing, "Wine China 2012", China International Wine & Spirit Competition, fiind singurele vinuri romanesti premiate in aceasta competitie, anunta un comunicat de presa Valvis Holding. Cabernet Sauvignon 2009 de Chateau Valvis a primit medalia de aur la categoria vinuri rosii, in timp ce Chateau Valvis - Merlot 2010 a castigat argint. Vinurile de Domeniile Samburesti au fost rasplatite cu trei medalii de bronz, pentru Cabernet Sauvignon 2010, Merlot 2010 si Chardonnay 2011.

 • Domeniile Samburesti - Bag in Box

  Domeniile Samburesti, Bag in Box, vin alb demisec si vin rosu sec din soiurile Chardonnay, Cabernet Sauvignon si cupaje Samburel de Olt Alb, Samburel de Olt Rosu, Blanc de Roumanie si Rouge de Roumanie.


Produse pe pagina

Produse pe pagina

Catalog

Podgorie - v

Categorii

Recomandat AllShops

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Contactati-ne