Magazin online vinuri romanesti - Vin24.ro

Domeniile Samburesti

There are 21 products.
Domeniile Samburesti

Crama Domeniile Samburesti, compusa din Gama Samburel de Olt, Gama Domeniile Samburesti si Chateau Valvis. Pe...

More

Subcategories

  • Domeniile Samburesti - Colectia Domeniile Samburesti

    Domeniile Samburesti, Colectia Domeniile Samburesti, ofera o colectie de vinuri inspirate, calitative, alb si rosu, sec si demisec, din soiurile feteasca alba, sauvignon blanc, chardonnay, merlot, cabernet si un cupaj, din cabernet sauvignon si merlot, numit rouge de roumanie.

  • Domeniile Samburesti - Samburel de Olt

    Domeniile Samburesti, Gama Samburel de Olt, contine soiuri de feteasca alba,feteasca regala, burgund, cabernet sauvignon, sauvignon blanc, chardonnay, alb si rosu, sec, demisec si demidulce, vinuri superioare .

  • Domeniile Samburesti - Colectia Chateau Valvis

    Domeniile Samburesti, Colectia Chateau Valvis, ofera o colectie de vinuri de exceptie, alb si rosu, doar sec, din soiurile chardonnay, merlot, cabernet. Dupa trei ani de prezenta pe piata din Romania, Domeniile Samburesti au castigat cinci medalii la editia de anul acesta din aprilie a celui mai renumit targ de vinuri de la Beijing, "Wine China 2012", China International Wine & Spirit Competition, fiind singurele vinuri romanesti premiate in aceasta competitie, anunta un comunicat de presa Valvis Holding. Cabernet Sauvignon 2009 de Chateau Valvis a primit medalia de aur la categoria vinuri rosii, in timp ce Chateau Valvis - Merlot 2010 a castigat argint. Vinurile de Domeniile Samburesti au fost rasplatite cu trei medalii de bronz, pentru Cabernet Sauvignon 2010, Merlot 2010 si Chardonnay 2011.


Products by page

Products by page

Catalog

Podgorie - v

Categorii

Recomandat AllShops

Contact

Disponibilitate

Telefon:0743.315.305

Contact