Magazin online vinuri romanesti - Vin24.ro

Crama Ceptura

16 produse.
Crama Ceptura

"Crama Ceptura deţine cele mai moderne platforme pentru producerea vinului şi echipament tehnologic sofisticat, de...

Mai mult

Subcategorii

 • Crama Ceptura - Gama Ceptura

  Crama Ceptura, gama Ceptura.La conceperea şi producerea noilor soiuri de vin create în zona Dealu Mare va participa şi renumitul oenolog italian, Federico Giotto, în calitate de consultant permanent al Cramei Ceptura. Compania colaborează cu Federico Giotto de doi ani, iar vinurile realizate sub îndrumarea lui au primit distincţii în competiţii internaţionale. Dintre acestea, vinul "Crama Ceptura - Merlot" a fost premiat cu medalia de aur la International Wine Contest Bucharest 2011, în timp ce "Crama Ceptura - Cabernet Sauvignon" a primit medalia de argint în cadrul aceleiaşi competiţii.

 • Crama Ceptura - Drumul Vinului

  Crama Ceptura, Drumul vinului. Una din regiunile cu cele mai vechi tradiţii vinicole din România, zona Dealul Mare este recunoscută în întreaga lume pentru soiurile cultivate aici, precum Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Riesling Italian, sau Muscat Ottonel.

 • Crama Ceptura - Gama Cervus Cepturum

  Vinurile din gama Cervus Cepturum se obtin din soiuri de vita de vie de mare productivitate, cultivate in areale specializate. Aspectul este limpede si cristalin. Culoarea si gustul sunt armonioase, bine evoluate, tipice podgoriei. Caracterul demisec si corpolenta usoara fac aceste vinuri potrivite pentru orice gust si orice ocazie. Vinurile sunt de calitate superioara cu denumire de origine controlata (DOC-CMD).

 • Crama Ceptura - Gama Astrum Cervi

  Vinurile din gama Astrum Cervi sunt vinuri de inalta calitate ce se obtin din soiuri de struguri cu insusiri tehnologice superioare, cultivate in areale viniviticole delimitate si consacrate care aplica o tehnologie proprie. Aspectul acestor vinuri este limpede, cristalin, fara sediment, iar culoarea este completata de gustul armonios, bine evoluat, tipic podgoriei. Vinuri de calitate superioara cu denumire de origine controlata (D.O.C.- C.M.D.)

 • Crama Ceptura - Gama Cervus Magnus Monte

  Nobil precum Cerbul – regele Tinutului romanesc – vinul Cervus Magnus Monte este nascut din cele mai selecte podgorii Crama Ceptura si transmite intreaga bogatie a regiunii Dealu Mare. Maiestria, traditia si perfectiunea sunt valorile ce caracterizeaza gustul unic al acestei game de vinuri.


Produse pe pagina

Produse pe pagina

Catalog

Categorii

Recomandat AllShops

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Contactati-ne