Magazin online vinuri romanesti - Vin24.ro

Domeniul Coroanei Segarcea

29 produse.
Domeniul Coroanei Segarcea

Soiurile cultivate: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon, Viognier, Tamaioasa, Chardonnay, Pinot Gris,Feteasca...

Mai mult

Subcategorii

 • Domeniul Coroanei Segarcea - Gama Elite

  Domeniul Coroanei Segarcea, Gama Elite, pentru retail de la Domeniul Coroanei Segarcea poartă ea însasi însemnele regale ale panglicii cu crini. Vinurile sub aceasta gama sunt vinuri albe seci (Feteasca Alba, Sauvignon Blanc, Chardonnay). Cele rosii, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir si Merlot sunt obtinute prin tehnica numita délestage, o procedură care permite obtinerea unor vinuri cu caracter proaspăt, fructat. In aceasta gama se gaseste si un cupaj din Cabernet Sauvignon si pinot noir vinificat in roze.

 • Domeniul Coroanei Segarcea - Gama Prestige

  Domeniul Coroanei Segarcea, Gama Prestige. In cadrul, Prestige de la Domeniul Coroanei Segarcea, se poate distinge o gama larga de soiuri pentru vin alb si rosu,doar, sec, feteasca alba, sauvignon blanc, chardonnay, pinot gris, tamaioasa romaneasca, pinot noir, cabernet sauvignon, merlot, pinot noir si feteasca neagra. Prestige este gama pentru HoReCa, care a fost dezvoltata sub blazonul regal. Strugurii sunt culesi manual din cele mai bune zone ale podgoriei, podgorie care da nastere unor vinuri albe seci - dintre care unele sunt baricate (Chardonnay) si deopotriva unor vinuri rosii, care se obtin prin proceduri de vinificatie complexe si care necesită cel putin 6 luni de maturare in barrique. Tot aici gasim si sortimentul vin roze demidulce denumit Tamaioasa Roza din Muscat Frontignan, soi din familia Tamaioasa Romaneasca.

 • Domeniul Coroanei Segarcea - Principesa Margareta

  Principesa Margareta, Domeniul Coroanei Segarcea, o gama formata din doua vinuri seci, alb si rosu. Principesa Margareta - Alb, un vin alb sec, un cupaj din vin alb sec din Chardonnay, Pinot Gris si Viognier baricat si nebaricat. Principesa Margareta - Rosu, un vin rosu sec, din vin Marselan. ASR Principesa Margareta a Romaniei este fiica mostenitoare a Regelui Mihai I, ultimul rege in viata al romanilor. Domeniul Coroanei Segarcea s-a inspirat pentru această colectie din caracterul nobil al Principesei Margareta care isi dedica viata sustinerii tinerelor talente ale Romaniei, dar si batranilor ei. O reputatie impecabila a inspirat un vin cu trasaturi nobile si un spirit profund.

 • Domeniul Coroanei Segarcea - Tamaioasa Roza

  Domeniul Coroanei Segarcea, Tamaioasa Romaneasca Roza, un soi foarte rar avand in vedere originea si vechimea. Vin roze demidulce, struguri din podgoria Segarcea, Oltenia, Dealurile Olteniei, premiat la diverse concursuri. Din plantatia istorica, refacuta complet, s-a pastrat o parcela cu Tamaioasa Roza, de peste 100 de ani. Strugurele face parte din aceeasi familie cu soiul nobil Muscat Rouge de Frontignan, care se gasea odata in sudul Frantei, in regiunea Frontignan. Multiplicarea Tamaioasei Roze s-a facut folosind ochi prelevati anual din cei aproximativ 2000 de butasi care au supravietuit in podgoria de la Segarcea timp de un secol. In prezent exista o suprafata de 14ha plantate cu acest soi, Domeniul Coroanei Segarcea fiind unicul posesor al acestui strugure. Strugurii de Muscat exista in 3 sortimente: alb, rosu si negru, cei rosii fiind prezenti numai la Segarcea.

 • Domeniul Coroanei Segarcea - Gama Vardo

  Vardo înseamnă „caravană” pe limba ţiganilor. Pe limba noastră e bucuria de a trăi şi a iubi, la fel de intens, la fel de liberi, la fel de fericiţi cum o fac ei. Pentru că, de cele mai multe ori, fericirea se află în lucrurile simple.Aşa cum caravana le oferă libertate fără oprelişti, la fel acest vin te inspiră să trăieşti liber şi să guşti din bucuria pe care ei o încearcă de fiecare dată când vin în contact cu cele patru elemente care le definesc modul de viaţă: apa, aerul, pământul şi focul.Aceste patru elemente primordiale conturează ceea ce de-acum vei cunoaşte sub numele Vardo.Trăieşte Patima Serii, vin rosu sec din vin Feteasca Neagra, ivită din focul viu în jurul căruia ţiganii îşi deapănă poveştile, cântă şi dansează cu frenezieSoarbe Picătura Vieţii, vin rosu sec din vin Touriga Nacional, apa înnobilată de strugurele ce adună în el soarele, pământul, aerul.Stăpâneşte Puterea Voinţei, cupaj din vin rosu sec, cupaj din vin Marselan si vin Cabernet Franc, izvorâtă din pământul călcat de picioarele goale,niciodată acelaşi.Simte Adierea Vântului, vin rosu sec din vin Syrah, Syraz, ascultă-i muzica şi lasă-te învăluit de suflul vieţii în stare pură.

 • Domeniul Coroanei Segarcea - Colectia Minima Moralia

  Minima Moralia poate fi o definiție a valorilor umanității noastre, iar un vin care se numește Minima Moralia nu poate să accepte jumătăți de măsură, ci doar să caute simplitatea perfecțiunii. Minima Moralia este numele setului de valori pe care s-a construit umanitatea: piloni stabili, ancorați puternic, dar înalți cât universul.Și de ce ar vrea cineva să mediteze la principii de viață în timp ce savurează un pahar cu vin?Pentru că legătura între valori și vin este eternă, iar vinul și moralitatea par să aibă rădăcini comune.ONOARE, RESPECT, DĂRUIRE, SPERANȚĂ, RECUNOȘTINȚĂ, SINCERITATE sunt numele unor cupaje speciale, baricate și mature, așa cum numai maturitatea știe să șlefuiască un caracter. Gama este compusa din cupaj din vin alb sec, cupaj din vin rosu sec, cupaj din roze sec, iar Recunostinta este un vin rosu sec doar din vin Cabernet Sauvignon.Meditând la umanitate și bucurându-te de compania acestor caractere rafinate ai putea să crezi că, natura și natura umană, nu sunt atât de diferite până la urmă…


Produse pe pagina

Produse pe pagina

Catalog

Categorii

Recomandat AllShops

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Contactati-ne