Magazin online vinuri romanesti - Vin24.ro

Crama Murfatlar

26 produse.
Crama Murfatlar

Crama Murfatlar. Binecuvantata ca unul din cele mai potrivite amplasamente naturale, Podgoria Murfatlar este asezata...

Mai mult

Subcategorii

 • Gama Rai de Murfatlar

  Crama Murfatlar, Gama Rai de Murfatlar, cuprinde o serie de trei vinuri tinere, anume unul alb, unul rosu si unul roze, dulci, care pastreaza prospetimea savuroasa a strugurelui copt.

 • Gama Sec de Murfatlar

  Crama Murfatlar, Gama Sec de Murfatlar. Sunt vinuri, seci, tinere, obtinute din varfuri de recolta si medaliate la Concursul International de la Bucuresti (2008) si Vino Ljubljana (2008)

 • Gama Zestrea

  Zestrea Murfatlar este un brand al casei de vinuri Murfatlar (1943) din Dobrogea (sud-estul Romaniei), care detine o podgorie de 3.000 ha de vita de vie, impartita in mai multe parcele viticole, localizate intre Dunare si Marea Neagra, in centrul podisului Dobrogei, cuprinzand localitatile Murfatlar, Valul lui Traian, Poarta Alba si Siminoc.

 • Gama Ferma Noua

  Crama Murfatlar, Ferma Noua este un loc unde povestea omului se confunda cu cea a vinului. Povestea celor de la Ferma Noua este una in care pasiunea si talentul au fost puse in slujba obtinerii unui vin unic. Un vin ce trezeste, la randul lui, pasiuni, dand nastere unor povesti pe care le vei trai doar savurandu-l.

 • Gama Lacrima lui Ovidiu

  Crama Murfatlar, Gama Lacrima lui Ovidiu. Vinurile dulci, numite in general si vinuri de desert, sunt un rafinament pe nedrept ignorat si de cele mai multe ori, secretul vitezei cu care poti lega noi prietenii. Desi noi le adunam claie peste gramada sub denumirea de vinuri licoroase, ele se impart in mai multe categorii si difera in functie de tehnologia de fabricatie si de cantitatea de zahar pe care o contin.

 • Gama 3 Hectare

  Crama Murfatlar, 3 hectare. Gama este compusa din 4 vinuri: Chardonnay, Feteasca Neagra, Cabernet sauvignon, Cabernet Sauvignon Roze.

 • Arezan

  „Pentru belsugul viilor, in aceasta perioada a anului, tracii desfasurau un ceremonial bahic numit Arezan. In semn de jertfa aruncau coarde de vie si vin in foc pentru ca via sa fie roditoare in anul ce urma. Arezan este un nume legat de traditiile vechi romanesti si reprezinta celebrarea inceputului de an agricol“

 • Gama Conu Alecu

  Murfatlar, gama Conu Alecu, cel mai mare producător autohton de vinuri, lansează un nou brand de vin: CONU’ ALECU. Disponibil în variantele Muscat Ottonel, Sauvignon Blanc, Merlot şi Merlot Roze, Conu’ Alecu este un demisec de cursă lungă, ideal pentru o seară de relaxare între prieteni. Este genul glumeţ, oricând gata de petrecere, creat special pentru oamenii care ştiu ce înseamnă viaţa. Acest vin, prin prospeţimea şi savoarea sa specială, trezeşte pofta de viaţă şi spiritul de aventură. Prospeţimea lui înviorează şi relaxează în orice situaţie, ceea ce-l face foarte potrivit pentru petreceri şi seri târzii în compania prietenilor.


Produse pe pagina

Produse pe pagina

Catalog

Podgorie - v

Categorii

Recomandat AllShops

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Contactati-ne