Magazin online vinuri romanesti - Vin24.ro

Crama Halewood

49 produse.
Crama Halewood

Construite in 1892 de catre Wilhelm Rhein, descendentul unei familii germane stabilite de peste 500 de ani in Brasov,...

Mai mult

Subcategorii

 • Crama Halewood - Gama Byzantium

  Crama Halewood, Gama Byzantium cuprinde vinuri cu personalitate remarcabila si individualitate, amestecuri moderne si inovatoare cum sunt Rosso di Valachia, Blanc de Transylvanie, Alb Euxine si Roze Euxine - o combinatie a expertizei tehnice a celor de la Halewood si potentialul extraordinar al podgoriilor detinute de companie. Gama este formata din vinuri albe seci, vinuri rosii seci si un vin roze sec, atat din soiuri de sine statatoare cat si din cupaje. Soiurile gamei sunt, Sauvignon Blanc, Feteasca Alba, Chardonnay, Shiraz, Cabernet Franc, Feteasca Neagra, Semillon si Tamaioasa Romaneasca.Vinuri complexe ce semnifica luxul, rafinamentul si capriciul.

 • Crama Halewood - Halewood Special Reserve

  Beneficiile acestor vinuri sunt constanta in calitate. Pentru aceste vinuri au fost alese cele mai deosebite soiuri de struguri si sunt subliniate caracteristicile fiecaruia dintre acestia. Gama formata din trei vinuri, Feteasca Neagra, vin rosu demisec, Feteasca Regala, vin alb demisec si Pinot Noir, vin rosu demidulce.

 • Crama Halewood - Gama Hyperion

  Crama Halewood, Gama Hyperion se produce in editie limitata si se doreste sa fie o incantare rara si exceptionala pentru cei cu gusturi rafinate. Sunt unele lucruri pe care le intalnesti in fiecare zi si unele lucruri cu care te intalnesti o data in viata, infinit mai pretioase. Cu adevarat special, Hyperion promite o evadare din banal, o experienta deplina a calitatii gustului. Gama este compusa din produse premium, vinuri consistente grele atat biologic cat si din punct de vedere gust. De curand gama s-a completat cu un vin alb sec, Pinot Grigio sau Pinot Gris. Celelalte - Hyperion Cabernet Sauvignon - vin rosu sec, Hyperion - Feteasca Neagra - vin rosu sec, Hyperion - Chairman's Reserve - Cabernet Sauvignon - vin rosu sec.

 • Crama Halewood - Kronos & Neptunus & Rhea & Principele R

  Crama Halewood, Kronos, fiu din prima generatie divina, cel mai tanar dintre titani, Kronos, a deslusit secretul dupa care tanjeste, in taina, orice muritor: stapanirea timpului. Fire curioasa si indrazneata, Kronos si-a croit inca de la inceputul existentei propriul destin, aducand echilibru lumii in care a trait. Pe pamant a creat un loc perfect, plin de armonie si bogatie numit "Epoca de aur". Eternul protector al roadelor pamantului a incapsulat armonia acelor vremuri intr-o editie limitata de sticle de vin de exceptie. Alaturandu-se fratilor sai Hyperion, Theia, Rhea, Neptunus, Principele R, aceste vinuri oglindesc astfel in caracter complexitatea, rafinamentul si suprematia unei lumi demult apuse, insa niciodata uitate. Aici gasim vin Shiraz - vin rosu sec, vin Feteasca Neagra - vin rosu sec, vin Pinot Noir - vin rosu sec, vin Viognier - vin alb sec. Toate sunt soiuri de vin cultivate in podgoriile de la Dealu Mare, mai putin Shirazul soi cultivat in podgoriile Dobrogei de la Murfatlar.

 • Crama Halewood - Prahova Valley Reserve

  Crama Halewood, Prahova Valley este vinul care iti completeaza si, ne place sa credem ca, iti face calitatea vietii exceptionala. Este gama de vinuri cea mai importanta a Cramelor Halewood. Strugurii provin din regiunea Dealu Mare - Dealurile Munteniei, Podisul Transilvaniei - Sebes Alba si Colinele Dobrogei. Sunt vinuri seci si vinuri demiseci, albe, rosii si roze.Vinificate in stil modern, vinurile din aceasta gama au beneficiat de o maturare in baricuri timp de 4 luni si de o invechire in sticla de peste 6 luni.

 • Crama Halewood - Prahova Valley Special Reserve

  Gama Prahova Valley cuprinde vinul care iti completeaza si imbunatateste (credem noi) calitatea vietii. Este gama de vinuri cea mai cunoscuta a Cramelor Halewood. Strugurii provin din regiunea Dealu Mare, Platoul Transilvaniei si regiunea Murfatlar. Intruneste vinuri de calitate premium, complexe, moderne, purtand amprenta a 12 luni de maturare in baricuri noi de stejar, romanesc si francez , si invechite in sticla pentru a dobandi buchetul specific. Interventiile tehnologice de conditionare a vinului, pentru pastrarea naturaletii si a aromelor au fost minime.Gama este compusa din :4 vinuri seci - vin Sauvignon Blanc, Chardonnay - vin alb sec si vin Cabernet Sauvignon, Merlot - vin rosu sec; 2 vinuri demiseci - vin Feteasca Neagra, Pinot Noir - vin rosu demisec; 1 vin dulce - vin Tamaioasa Romaneasca - vin alb dulce;

 • Crama Halewood - Private reserve

  Crama Halewood, gama Private Reserve, vin rosu, complex, reprezentand reusita imbinare intre fructuozitatea naturala a vinului si aromele extrase din stejar, fiind maturat pana la 12 luni in baricuri de stejar si beneficiind de o invechire in sticla de minim 6 luni. Gama este compusa din 2 produse, ambele soiuri cultivate in podgoria de la Dealu Mare. Un vin rosu sec - Cabernet Sauvignon si un vin rosu demisec - Feteasca Neagra.

 • Crama Halewood - Single Vinyard Selection

  Crama Halewood, Single Vinyard Selection.Unele parcele viticole beneficiaza de conditii extraordinare, precum solul si micro-climatul, care favorizeaza cultivarea unor tipuri specifice de vita de vie. Strugurii obtinuti in aceste podgorii sunt de foarte buna calitate si dau nastere unor vinuri exceptionale.Vinurile La Catina si Scurta, din recolta anului 2008, sunt lansate sub conceptul de “vie unica” (“single vineyard”) si provin din viile Domeniilor Halewood-Dealu Mare unde s-au identificat areale mici, cu conditii specifice care dau vinurilor o tipicitate a soiului bine exprimata si care, suntem siguri, vor impresiona in mod placut.La Catina si Scurta sunt vinuri bine structurate, tinere, dar foarte bine echilibrate din punct de vedere olfactiv si gustativ. Strugurii din 2008 au fost de foarte buna calitate, din productia proprie a Domeniilor Halewood, parte a Grupului Halewood Romania.La Catina Single Vineyard - Pinot Noir 2008 este un vin echilibrat, armonios, cu arome proaspete de fructe de padure. “La Catina” este unul dintre cele mai bune areale din podgoria Dealu Mare, flancat de arbusti de catina parfumati si de ciresi. Produsul este un Pinot Noir Sec.Via Scurta, de unde provine acest Viognier Chardonnay 2008, este un areal situat intr-un loc privilegiat pe pantele insorite ale Podgoriei Dealu Mare, la poalele muntilor Carpati, la o altitudine de aproximativ 150 de metri. Vinul se remarca prin complexitate si prospetime cu arome de fructe tropicale. Produsul este un cupaj de Viognier si Tamaioasa Romaneasca sec

 • Crama Halewood - Theia

  Crama Halewood, Theia. Conceputa prin contopirea cerului cu pamantul, Theia este sursa eterna a luminii, cel mai bine cunoscuta drept mama Soarelui. Titanida inzestrata cu harul previziunii si cuget profund, Theia si-a unit destinul cu fratele ei Hyperion pentru a da viata entitatilor ce ne calauzesc existenta din cele mai vechi timpuri: Selene (Luna), Eos (Rasaritul) si Helios (Soarele). Bucurandu-se de aprecierea in diverse ipostaze, esenta ei este legata intrinsec de lumina si imparatia cerurilor, viziunea ei reflectandu-se in gustul complet, fin si armonios al vinului ce-i poarta numele. Alaturandu-se fratilor sai Hyperion, Kronos, Rhea, Neptunus si Principele R aceste vinuri oglindesc astfel in caracter complexitatea, rafinamentul si suprematia unei lumi demult apuse, insa niciodata uitate.

 • Crama Halewood - Floarea Soarelui Special Reserve

  Florile si vinul, unele dintre cele mai frumoase creatii ale naturii sunt simbolul prieteniei si dragostei, dau caldura, energie si putere. De aceea am ales pentru aceste vinuri unice, in care se pastreaza razele soarelui si esenta primara a strugurelui, numele Floarea Soarelui. Gama se distinge printr-un singur vin alb sec si anume un Sauvignon Blanc de Dealu Mare si 4 vinuri demiseci. Avem vin alb demisec - Feteasca Regala, vin roze demisec - cupaj de Cabernet Sauvignon si Merlot si 2 vinuri rosii demiseci - Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra.

 • Crama Halewood - Floare de luna Private Reserve

  Crama Halewood - Floare de luna Private Reserve. Gama este compusa dintr-un vin alb sec - Feteasca Alba si trei vinuri seci. Vin alb sec - Tamaioasa Romaneasca, vin roze sec - Feteasca Neagra si vin rosu sec - Feteasca Neagra.

 • Crama Halewood - Colina Piatra Alba

  Crama Halewood - Colina Piatra Alba. O gama relativ noua in portofoliul celor de la Crama Halewood unde intalnim 3 produse vin alb, vin rosu si vin roze.Vinul alb - Colina Piatra Alba - Alb - este un vin alb sec, dintr-un cupaj de Chardonnay, Viognier si Feteasca Alba. Vinul roze - Colina piatra Alba - Roze - este un vin roze sec din Pinot Noir. Vinul rosu - Colina Piatra Alba - Rosu - este un vin rosu sec dintr-un cupaj de Cabertnet Franc, Shiraz si Cabernet Sauvignon.


Produse pe pagina

Produse pe pagina

Catalog

Categorii

Recomandat AllShops

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Contactati-ne