Magazin online vinuri romanesti - Vin24.ro

Crama Girboiu

62 produse.
Crama Girboiu

Crama Gîrboiu este o afacere de familie înfiinţată în anul 2005, care deţine o suprafaţă mare, de aproximativ 200 de...

Mai mult

Subcategorii

 • Crama Girboiu, Gama Livia

  Livia, un nume puternic ce adună puterea celei mai cunoscute ginte romane ce a dăinuit de-a lungul îndelungatei tradiții latine. Sub un astfel de caracter deosebit care recunoaște valorile adevărate, vinurile gamei Livia sunt o plăcere excepțională pentru cei care caută unicitatea și rafinamentul. Inspirate de noblețea numelui latin, vinurile Livia sunt seci sau demiseci, puternice și rafinate, din soiurile cele mai bune.

 • Crama Girboiu, Gama Varancha

  Crama Girboiu, Gama Varancha. Vrancea a fost un tinut al transhumantei, fapt de necontestat care si explica caracterul sau pastoresc si traditiile etnofolclorice. Ideea de VARANCHA a venit din dorinta de a readuce vinurile vrancene la adevarata lor valoare din trecut. Numele Vrancea, atestat documentar sub forma Varancha in 1431, este explicat in general de specialisti prin “munte” sau “corb”, sugerand desimea padurilor negre ca pana corbului, sau prin “gaura de butoi”. Sunt marturii care vorbesc despre existenta unor conditii naturale deosebite de prielnice pentru dezvoltarea vitei de vie,iar in al doilea rand despre marele atasament al oamenilor care au trait aici pentru aceasta planta, intrata in credintele, in obiceiurile si in intreaga lor viata. Gama Varancha cuprinde soiuri pure romanesti cat si soiuri internationale vinificate in demisec, dupa metode traditionale romanesti.

 • Crama Girboiu, Gama Epicentrum

  Crama Girboiu, gama Epicentrum, propune vin alb si vin rosu, doar sec in trei variante de cupaj, muscat ottonel si aligote, sarba si plavaie, merlot si cabernet sauvignon. Toate soiurile beneficiaza de titulatura DOC-CMD, cultivati doar in podgoriile Cotesti.

 • Crama Girboiu, gama Bacanta

  Crama Girboiu, gama Bacanta, propune, doar vin sec, alb si rosu, din soiurile feteasca alba, feteasca neagra, sauvignon blanc si merlot.Cu pasiune ca o preoteasa a vinului, cu adoratie ca o femeie tanara, capricioasa ca o femeie desfranata, cu gust plin dar seducator, Bacanta este o gama de vinuri pretioase, fermecate. Alese cu intelepciune, soiurile sunt cele mai apreciate pentru calitatile si extravaganta lor.Sunt vinuri seci, facute de cunoscatori pentru cunoscatori, cu exigenta unei traditii de secole in Vrancea, cu onoarea unei podgorii de renume- Cotesti si cu ambitia unei crame romanesti autentice – Crama Girboiu. Vinurile albe din gama Bacanta sunt elegante si rafinate iar cele rosii sunt invechite in baricuri de stejar pentru a deveni complexe si unice.

 • Crama Girboiu, Gama Tectonic

  Crama girboiu, gama Tectonic, cabernet sauvignon, feteasca neagra, gewurztraminer, muscat ottonel, sarba, vin alb, vin rosu, vin sec.

 • Crama Girboiu, Gama Varancha Exclusiv

  Crama Girboiu - Varancha Exclusiv Simbolul cocosului, regasit pretutindeni in izvoarele legendelor, intruchipeaza prospetimea fiecarui inceput si a clinchetului viu de viata, asemenea vinului Varancha. Culorile puternice subliniaza calitatile tonice, energice si pline de viata ale soiurilor Varancha si transmit un mesaj de optimism, potrivit momentelor speciale.

 • Crama Girboiu, Gama Cuartz

  Crama Girboiu, gama Cuartz reprezinta gama vinurilor spumante al celor e la Girboiu. Precum cristalul ce ii poarte numele, Cuartz este reprezentat prin valoarea sa pretioasa, prin limpezimea cristalina a vinului si a mineralitatii acidulate ce iti satisface setea in zilele fierbinti de vara. Cuartz este primul spumant produs de Crama Girboiu si reprezinta mandria Cramei pt noile trenduri de vara, nu ezitati sa-l incercati.


Produse pe pagina

Produse pe pagina

Catalog

Categorii

Recomandat AllShops

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Contactati-ne